25 Temmuz 2013 Perşembe

Mübarek Ramazanlar diler, Bayramınızı Kutlarız...

Sevgili Komşularımız…
Bizleri birbirine bağlayan, sevgi ve hoşgörüyü yüreklerimizde en yoğun şekilde hissettiğimiz milli ve dini bayramlarımız, bize verilen birer armağandır. Bu armağanlardan birisi olan mübarek ay ramazanın gelmesiyle bu hislerimiz daha da yoğunlaşmıştır. İnsanlar birbirini görmek için sabırsızlanır. Ya büyükler çocuklarını, akrabalarını bekler ya da küçükler büyüklerini görmeye gider. 
Bizlerde bu yıl büyüklerimizi ve küçüklerimizi bir arada görmek için mübarek ramazan ayında muhtarlar olarak BİRLİK PARKIMIZDA bir iftar verelim dedik ve çalışmalarımıza başladık. Allahın izniyle devletimize, devletimizin adaletine güvenerek milletimizin–76 milyon yurttaşımızın-malı olan BİRLİK PARKIMIZDA bu mübarek ramazan ayında iftarımızı dualarla yapalım dedik ve 19.07.2013 tarihinde bunu gerekleştirdik. Semt ve mahalle sakinleri olarak bir araya gelip komşuluk ilişkilerimizi biraz daha pekiştirmiş olduk. Haberdar olup da iftarımıza gelen veya gönülleriyle bizlerle birlikte olan tüm insanlara teşekkür ederiz.
Bizlerin temennisi İşçi Blokları mahallesinde bulunan “Birlik Parkı”nın mübarek ayda yapılan duaların yüzü hürmetine inşallah adaletimizin de hayırlı kararlarıyla 76 milyon ve çoğalan nüfusumuza kalmasıdır.
Sevgili komşularımız; her ramazan ayı bir yılın bitimi demektir; Yani bir yılı daha geride bıraktık. Bu vesileyle, Siz sevgili ve değerli komşularımızın mübarek ramazanlarının hayırlara vesile olmasını diler, kutlu Ramazan Bayramınızı ailenizle sağlıklı, mutlu neşeli, sağlıklı ve huzurlu geçmesini Allah’dan niyaz ederiz.
İşçi Blokları Mahalle Muhtarı Hasan Sarıkaya ve İhtiyar Heyeti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder